Kreativni rođendani

Kreativni rođendani
ana

  • kefaliste, radionica, kreativan rad, stvaranje rukama, ucenje kroz igru, kreativne radionice, kreativna radionica, rođendaonica, rodjendaonica, rođendani, produženi boravak, novi beograd, boravak za decu, igraonica, učionica, domaći zadaci, kefalo, NTC sistem učenja, edukativni programi, engleski jezik

ROĐENDANI, DIVNI DANI

U Kefalištu na drugačiji, kreativan način možete obeležiti svoj rođendan ili bilo koji Vama značajan dan. Tada je prostor u celosti Vama na raspolaganju i možemo ga dekorisati i preurediti u skladu sa Vašim željama. Preporučujemo organizaciju proslava za do 15-oro dece i 25-oro odraslih.
Slatke i slane poslastice možete obezbediti sami ili organizaciju posluženja prepustiti nama i našim partnerima, dok se piće poslužuje iz našeg šanka po povoljnim cenama. Posluživanje hrane je sa švedskog stola, pri čemu obezbeđujemo posude za serviranje hrane i celokupan pribor za jelo.
Uz decu su sve vreme vaspitači koji sa njima rade po unapred osmišljenom kreativnom konceptu, uz korišćenje najrazličitijih materijala i igračaka dostupnih u Kefalištu. Takođe, na raspolaganju Vam je i konobar-šanker.
Organizacija proslava moguća je isključivo tokom vikenda.

Cena zakupa sa svim aktivnostima iznosi 15.000 rsd.

Napomena: Zbog trenutne epidemiološke situacije, moguća je organizacija rođendana za do 25-oro dece, ali bez prisustva odraslih.

popup